siis tämän viimeisen IVF-hoidon. Tänään oli aamulla labrakäynti ja hetki sitten hoitaja soitteli ja käski jatkaa Puregonin tuikkimista mahanahkaan samalla annoksella kuin nyt on menty. Keskiviikkona taas labraan ja sen jälkeen kontrolliultra polilla, samoin perjantaina. Ja punktio mitä todennäköisimmin ensi viikolla, päivä selvinnee vasta perjantaina.

Protestoin puhelimessa hieman sitä vastaan, että Puregonia jatketaan näinkin isolla annoksella. Viimeisimmässä hoidossa hyperstimulaatio oli tosi lähellä ja tuoresiirto meinasi sen takia peruuntua. Nyt aloitettiin aivan samalla annoksella ja "oireet" ovat jo tässä vaiheessa melko pahat. Eli vatsa on aivan turvonnut ja munasarjat ovat arat kaikelle liikkeelle. Noh, toivotaan että tietävät mitä tekevät.

Sen lisäksi, että kotimaisella adoptiotaipaleella olevia tuntuu olevan netistä kovin vaikea yhyttää, on siitä selvästi vaikeampi myös löytää mitään tietoa. Kv-adoptiosta löytyy selkeitä vaatimuksia adoptiovanhemmille niin terveyden kuin taloudellisen tilanteenkin puolesta, tietoa vuosittain tulevista lapsimääristä jne. PeLalta varmasti suoraan soittamalla saisi tietoa, mutta eihän sinne tässä vaiheessa etenkään kehtaa joka viikko soitella :)

Saataisiin nyt tämä pistosrumba ohi, niin sen jälkeen voitaisiin keskittyä täyttämään tuo perhelomake loppuun ja postittaa se vihdoinkin. Adoptioinfossa me olemme käyneet jo kolme vuotta sitten ja tuo lomake on siitä asti poltellut sormissa :)